+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotelový RESORT STEIN Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 68 recenzí

  • Personál

    84%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    84%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 12.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Pisárová

rodina se staršími dětmi, 21.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • V Resortu Stein,se nám celkově líbilo, bylo tam velmi příjemný a ochotný personál.Měli jsme na výběr z velmi dobrého jídla a také se nám líbilo okolí hotelu.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.1.2017

Deutsch

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan Vodrážka

dospělý pár, 26.12.2016

Týnec nad Labem Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Prostředí, zvířátka, přístup personálu a kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

skupina přátel, 11.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Mačička

jednotlivec, 5.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Stanislav Kotek

jednotlivec, 27.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Veronika

rodina s malými dětmi, 21.9.2016

Tachov Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ladislav Hala

dospělý pár, 27.8.2016

Tišnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše

  • Nemáme připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Antošová

rodina s malými dětmi, 14.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

ALENA ŠEVČÍKOVÁ

jednotlivec, 14.8.2016

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Resort jsem navštívila s vnučkou(3r.) a byly jsme spokojené,hlavně vnučka byla nadšená,hlavně z projíždky na poníkovi .Doporučuji všem kdo mají malé děti tento pension.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Gabriela Kajková

rodina s malými dětmi, 9.8.2016

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
48 %
  • ochotný personál

  • podpriemerná strava značne obmedzené využitie spa oddelená manželská posteľ

Personál
6
Služby
4
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Veronika Laloučková

jednotlivec, 5.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Bohaté snídaně a velký výběr. Dobré večeře. Možnost sportovního vyžití dětí, velká herna.

  • Přistýlka pro dítě na které se nedalo spát, protože v prostředku byla matrace vypouklá/vada lehátka/, takže hlava byla níž a nohy také. Proto jsme spali všichni na manželských postelích. Chyběl mi tam nějaký sušák na prádlo. Dlouhá čekací doba na jídlo při večeři. Nelíbilo se mi také, že v době našeho pobytu byla obsazena herna příměstským táborem. Do dětského koutku bych přidala ještě jednu trampolínu, protože byla hodně využívána.

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
6
Hotelový RESORT STEIN odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme moc za Vaši návštěvu i Vaše postřehy z pobytu.
Budeme se těšit na opětovné shledání v Resortu Stein.

Kamila Zapletalová

jednotlivec, 17.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Kdyt jsme se chteli vecer vykoupat,tak netekla tepla voda.Slecna na recepci je prijemna ale hostum nerika nic automaticky co by meli vedet,takze furt se na vse musi host ptat,jsou hoste co nemaji treba zkusenosti s hotely atd.,v restauraci jsme si nemohly dat k veceri co jsme chteli,byly rauty.Host jsi jde odpocinou a ne aby si chodil pro jidlo,ktere bylo hlavne studene.My bychom si klidne zaplatili steak za 500kc.Bohuzel tato moznost nebyla.S Nejakou pani jsem si psala.na.chatu tri dny pred prijezdem,ptala jsem se na ctyrkolky, ani mi pani nerekla,ze se musi rezervovat jeden den dopredu a take cenu, ktera ve finale neni dost prijatelna coz jsme se pak dozvedely.Zapujcili jsme si tedy jizdni kola, coz je pro takovy hotel.take ostuda, tomu se rict nedalo, ze je to jizdni kolo,cele rozvrzane,nebrzdilo,neprehazovalo.Mam nejake zkusenosti z hotelu,nejsme narocni, ale.mohu rict, ze k Vam uz zpet nezavitame. Hezky den

Personál
10
Služby
2
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

dospělý pár, 17.7.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • prostředí poloha resortu

  • nebyl romantický výhled, jak bylo uvedeno v zakoupeném balíčku (výhled byl na na parkoviště) nebyl balkon vířivka sice je, ale je pouze v určité dny (úterý, čtvrtek) restaurace sice je, ale objednávky z jídelného lístku jsou možné pouze někdy

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Maria Kotlanová

jednotlivec, 14.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 13.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Radka Klostermannová

jednotlivec, 9.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Nemohu vytknout nic, co by se mi nelíbilo. Personál restaurace vstřícný, komunikativní, v okolí nádherná příroda, pro děti také vyžití, všude čisto, vše upravené, prostě nemám jediný zápor. Klostermannová

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Veronika Chmelenská

jednotlivec, 8.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Čisté pokoje ,ochotná recepční,zvířata.

  • Je vidět, že se zde upřednostňují hosté z Německa, docela mě zarazilo jak se baví číšníci nechtíc sem vyslechla jejich rozhovor o rodince co nechala za pití jen 150 kč pak i o nas jak jeden říkal druhému zítra už odjíždí asi děsná radost.Nevím proč bychom měli sedět v hospodě po večeři, když já sem v 8 měsíci těhotenství a naše dcera nechce sedět u stolu nebaví jí to.TAk si manžel dal k večeři dvě piva já džus a vodu a malá džus no asi je to málo, tohle mi popravdě tu chuť uplně pokazilo....

Personál
5
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.